ลงทะเบียนประชุมวิชาการ
Abstract
Preservatives are unique set
of excipients which have critical role to protect degradation of formulation
from microbial contamination and prolong shelf life of formulation. Ideal
preservative should be non-toxic, inert, compatible, wide-microbial activity
etc. Preservatives are used in different types of formulations like liquid
multi-use injectable and ophthalmic formulations, topical semi-solid/liquid
formulations, nasal liquid formulations etc. Selection of preservatives is very
critical task because it depends upon multiple factors like route of
administrations, pH of formulation, type of formulation, toxicity,
compatibility with other excipients etc.
Bitter medications are an
important issue for the pharmaceutical industry, especially for pediatric applications.
Several APIs and fillers are bitter-tasting. Patients’ compliance and the
therapeutic benefit are supported by a pleasant taste of pharmaceutical
formulations.
Learning objective
· What
is ideal preservative
· How
to select preservative for your formulation
· How
to solve bitter-tasting in your drug formulation with several methods
· How
to optimize the patients´ taste experience of your formulations
· How
sweeteners can be differentiated by their sensory profiles and features.
ผู้ที่ควรเข้ารับการอบรม
บุคลากรที่มีหน้าที่ปฏิบัติงานใน
ฝ่ายวิจัยและพัฒนา ฝ่ายผลิต ฝ่ายประกันคุณภาพ
ฝ่ายควบคุมคุณภาพ และผู้สนใจ
วิทยากร :
Dr.
Smita Rajput.Maketing manager , Merck Life Science Ltd.India
Dr. Smita
Rajput , Field Marketing Manager, Merck Life Science Ltd.India
ศ.ดร.ภก.พรศักดิ์
ศรีอมรศักดิ์ คณะเภสัชศาสตร์
มหาวิทยาลัยศิลปากร
เภสัชกรที่เข้าร่วมอบรมและผ่านการทดสอบจะได้
2 หน่วยกิตการศึกษาต่อเนื่อง